Hírek

Elérhetőségek

Civilszervezetek

Polgárőr egyesület

A Vilonyai Polgárőr Egyesület 2009-ben alakult meg, 12fővel.
Jelenleg 21 fővel működik az egyesületünk.

Tovább »

VILO egyesület

Nagyon nehéz napjainkban az embereket közösségi célok mellé állítani. A civil kezdeményezések jelentősége abban áll, hogy a kis helyi közösségekre, a lakosság számára pozitív hatással bír.A VILO Egyesület 2016.július elsején,15 fő alapító taggal jött létre.

Tovább »

Vilonyáért egyesület

A Vilonyai Ifjúsági Szervezet 1999 novemberében alakult 35 taggal. A tevékenység leginkább a helyi sport és kulturális rendezvények megszervezésével merült ki. Hét éve kezdtük – és minden évben két, három – az ún. Bohóc Kupa és sportnap szervezését.

Tovább »

Nyugdíjas klub

A nyugdíjas klub 1996. december 16-án alakult 40 fővel. Megalakulásakor kitűzött cél a jó közösségi élet, családias hangulat, egymásra való odafigyelés, segítségnyújtás és az egészséges életmód. Nagyon sokat köszönhettek id. Sándor Ferencné Teri néninek, aki olyan ötletgazdag, jó temperamentummal rendelkezett 86 évesen is, akitől csak tanulni lehetett.

Tovább »

Népdalkör

A vilonyai Népdalkör Asszonykórus néven vált ismerté. 1995-ben alakult 12 fővel azért, hogy a helyi kulturális életet színesítse. Ezért az éneklésen kívül vidám jelenetekkel is szórakoztatjuk a közönséget. Közben egyre több meghívást kaptunk a különböző falunapi rendezvényekre, népdalköri találkozókra, nyugdíjas megyei és országos bemutatókra, versenyekre.

Tovább »